9 nya kulörer från Farrow & Ball

Samtidigt som företaget firar 70 år så kommer Farrow & Ball att lansera 9 nya lockande färger. Från mjuka neutrala och dämpade pasteller, till starka och rika mörka toner. De nya färgerna utgör ett tillägg av nya accenter till den ikoniska färgpaletten. Varje nyans är skickligt utformad av ett litet team av Farrow & Ball experter som arbetet med kulörerna under de senaste tre åren. Färgerna är noga utvalda för att uppdatera Farrow & Balls färgkarta och samtidigt behålla en tidlös känsla. De nya färgerna ersätter nio befintliga nyanser vilket resulterar i en redigerad palett av 132 kulörer. Var och en av de nya färgerna har namngets med spännande namn utifrån dess egna unika historia, något som kännetecknar samtliga kulörer från Farrow & Ball

Upptäck de nya kulörerna & beställ din provburk idag

Shadow White 282

För anhängare av lättare neutrala färger för väggar och snickerier saknar denna kulör den upplevda gulhet som återfinns i Slipper Satin och blir därför en perfekt kontrast till den något mörkare Shaded White 201

81 kr

Cromarty 285

Som den kraftigare Mizzle är även denna kulör inspirerad av dimman, men denna gång dimman från havet. Cromarty för med sig en mjukhet till alla rum som den används i.

81 kr

Vardo 288

Dekorationen på Romerska vagnar eller Vardos som de kallades, sågs som en kulturellt viktig höjdpunkt. Denna fylliga  blågröna kulör passar utmärkt med olika typer av röda mörkgrå kulörer.

81 kr

Drop Cloth 283

Färgen på målarens oförglömliga och oumbärliga målarduk. En perfekt kontrast till den något ljusare Shaded White och Shadow White

81 kr

Peignoir 286

Peignoir är en rosagrå kulör med en romantisk känsla inspirerad av de chiffonglinnen som kvinnor var klädda i traditionellt när de borstade sitt hår.

81 kr

Inchyra Blue 289

Denna åldrade blågrå nyans sågs tidigast i det classiska Georgiska Inchyra huset i Skottland där den faller väl in i ton med den Skottska grumliga himlen.

81 kr

Worsted 284

Detta är färgen för anhängare av Farrow & Balls "Easy Greys" Neutrala Grå palett. Worsted är kraftigare i kulören än sin kontrastkulör Purbeck Stone men ljusare än Mole´s Breath

81 kr

Yeabridge Green 287

En ren uppfriskande grön nyans som återfanns i ett kök på en Georgisk bondgår i Somerset, när den gamla vapenförådet skulle flyttas.

81 kr

Salon Drab 290

Tänk dig en klassisk 1800-tals salongsrock. Denna kulör kombineras väl med både de gula och röda neutrala kulörerna.

81 kr

Inspiration

Farrow & Balls färgkarta innehåller en palett med 132 färger och historien bakom varje kulör. Titta gärna på den populära kulören Wimborne White och den utmanande Elephants Breath I färgkartan finns även en sammanställning över de olika finisher som färgerna tillverkas i samt information om förväntad färgåtgång. Farrow & Ball har även ett inspirationshäfte som innehåller över 80 bilder, som hjälper dig att ta rätt beslut.

Beställ den nya färgkartan