Snickerifärger med fantastisk finnish

Samtliga snickerifärger är vattenbaserade, miljövänliga och uppfyller de senaste EU-kraven avseende innehåll av färg. Färgen kan appliceras på ytor som tidigare målats med oljefärger. Emellertid kräver dessa ytor ett minimum av två veckors torktid före den vattenbaserade färgen appliceras ovanpå.

Farrow & Balls snickerifärger tillverkas i ytor som Dead Flat (helmatt) och Full Gloss (helblank) allt för att du skall hitta en finish perfekt för dina träslöjdsytor.

Estate Eggshell

En extremt robust och tålig äggskalsyta (20%) som lätt att torka av och tvättas rent. Denna finish passar för all träslöjd och metall samt element. Dess låga glansnivå gör den det idealiska komplementet till Estate Emulsion och Modern Emulsion. Finns i alla 132 färger.

Full Gloss

Traditionell högblank finish (95%) som är extremt mångsidig. Lämplig för både inre och yttre trä- och metallytor. Denna glans går även att använda för att skapa dramatiska effekter på väggar och tak. Finns i samtliga 132 färger.

Dead Flat

Vattenbaserat färg med en helmatt yta (2%). Lämplig för invändig träslöjd, puts- och metallytor där en exceptionellt matt slutfinish är önskvärd. Dead Flat är ej lämplig för användning i kök och badrum. Finns i 132 färger.

Inspiration

Farrow & Balls färgkarta innehåller en palett med 132 färger och historien bakom varje kulör. Titta gärna på den populära kulören Wimborne White och den utmanande Elephants Breath I färgkartan finns även en sammanställning över de olika finisher som färgerna tillverkas i samt information om förväntad färgåtgång. Farrow & Ball har även ett inspirationshäfte som innehåller över 80 bilder, som hjälper dig att ta rätt beslut.

Beställ en färgkarta