Ekologisk färg från Färgbygge - ECO Proffs

Vi erbjuder alltid specialpriser på färg från Färgbygge när du handlar via vår hemsida eller i vår butik på Birger Jarlsgatan 65 i Stockholm.

Färgbygge tillhandahåller högkvalitativa produkter avseende inom- och utomhusfärg. Färgbygge ser till det viktiga i livet, att erbjuda design och kvalitet men gjort av naturliga råvaror. De exklusiva råvaror som används skapar en lyster och ett liv i ytan som inte är jämförbart med traditionella färgprodukter.

Plast och liknande petrokemiska råvaror sägs vara hälsosamma. Enligt Färgbygge är det inte långsökt att påstå att en naturlig råvara förväntas vara hälsosammare. Färgbygges produktsortiment är heltäckande, med andra ord har Färgbygge en färglösning oavsett om Du har trä-, sten-, betong-, puts- eller gipsytor. Vilken produkt Du än väljer ur Färgbygges sortiment kan Du känna trygghet i att produkten håller hög kvalitet och är framställd på ett miljömedvetet tillvägagångssätt.

Inomhus

ECO-Proffs Grundfärg är ett utmärkt miljöval med fokus på hälsa, miljö och kvalitet. ECO-Proffs Grund är en effektiv och lättanvänd grundfärg som minimerar din arbetsinsats.

787 kr

ECO-Proffs Vägg/Tak ingår i Färgbygges nya serie av miljöfärger och är en vattenbaserad matt färg för invändigt bruk. ECO Proffs Vägg kan appliceras på de allra flesta sorters underlag som t.ex. puts, betong eller skivor.

Vit färg

810 kr

C-Bas

1 041 kr

Utomhus

Slamfärg - Minsta order 3x10L

Pris:
5 295 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:

 

ECO-Proffs Operavitt är en vattenbaserad matt emulsionsfärg som används som täckfärg på väggar. Operavitt kan även läggas som underlag för ECO-Proffs bivaxlasyr
861 kr
ECO-Proffs Bivaxlasyr är en vattenbaserad lasyr som passar utmärkt för målning inomhus på väggar och tak och är en effektmedia som ger en känsla av liv, värme och personlighet
410 kr