Gör det själv

Här är alla tips du behöver för att bli en riktigt proffsig hemmafixare. Att få ett perfekt slutresultat är inte svårt! Vi på ABC Färgekonomi ger dig inspiration kring hur du målar på olika underlag, hur du tapetserar och lägger olika typer av golv! Vår personal kan även hjälpa dig med att färgsätta ditt rum eller lägenhet.
Du kan också titta på filmer som visar hur du ska göra steg för steg.
För fler tips och gör det själv – se här

loading...
Flourish

Måla

Måla med dina favoritfärger! Vilken färg är du och visar vem du är? Hämta inspiration överallt: i naturen, på sta’n, hemma hos andra, i böcker, tidningar…

Tapetsera

Att sätta upp nya tapeter är lättare än du tror, särskilt med de nya easy up-tapeterna. Ta dig tid och jobba i lugn och ro, så kommer det att bli hur fint som helst!

Lägg golv

Marmoleum Click från Forbo finns i 21 olika färger som kan kombineras hur du vill. Det har en yta av ren linoleum som ligger på en stabil board.

Inspiration

Det är kul att göra själv och faktiskt lättare än du tror. Klicka här för att se olika enkla instruktionsfilmer. I de här korta filmerna kan du se med egna ögon hur du kan fixa olika jobb hemma – såväl inomhus som utomhus.