Nordsjö Ambiance

Med Nordsjö Ambiance erbjuds en stor variation av trendsäkra kulörer för vägg, tak och snickerier. Ambiance är en högkvalitativ färg som ger ett jämnt resultat och håller sig fin länge. Väggfärgerna finns i tre olika glanser X-tramatt, Silkematt och Pearl medan snickerifärgen finns som helmatt och halvblank. Samtliga produkter inom Ambiance-familjen är märkta med Svanen, EU-Blomman och Astma och Allergiförbundets emblem.

Nordsjö Ambiance
Nordsjö Flourish

X-tramatt

Ambiance X-tramatt

• Ambiance X-tramatt ger en reflexfri yta som framhäver färgen på exeptionellt bra sätt
•Ytan är avtorkningsbar vägg och eftersom den är så pass matt passar den särskilt bra för väggar i vardagsrum och sovrum.

Ambiance Sky

Ambiance X-tramatt

• Målning med Ambiance Sky ger ett tak med helmatt finnish. Eftersom färgen har en lång öppentid underlättas målningen. Detta ger i sin tur en jämn och fin yta.

Silkematt

Ambiance silkematt

Ambiance Silkematt är en matt väggfärg för målning inomhus på de flesta underlagen. Silkematt ger ett matt och mjukt intryck och passar bra i alla rum, speciellt på väggar som man vill kunna torka av smuts på.

Superfinish 5

Ambiance silkematt

Ambiance Superfinish är en helmatt kvalitetsfärg med extremt bra utflytning och reptålighet får målning av snickerier samt rostskydds-grundade plåt- och ståldetaljer.

Pearl

Ambiance Pearl

Ambiance Pearl är en halvmatt väggfärg för målning inomhus. Pearl ger en skimrande yta i fin pärlglans. Färgen lämpar sig särskilt för väggar som ska kunna tvättas av såsom ex barnrummet, hallen eller köket.

Superfinish 40

Ambiance Pearl

Ambiance Superfinish är en halvblank kvalitetsfärg med extremt bra utflytning och reptålighet. Även denna glans gör sig särsklit bra vid målning inomhus på dörrar, karmar, socklar och rostskyddsgrundade plåt- och ståldetaljer. Eftersom ytan blir så hård lämpar den sig även bra vid målning inuti köksskåp.