Ett axplock av våra tapetleverantörer

Vi har ett av Sveriges bredast utbud av tapeter. I vår butik har vi tapetkataloger från en mängd olika tillverare av tapeter i Sverige och utomlands; såsom Farrow&Ball, Sandberg, Intrade, DesignersGuild, Cole & Son, Sanderson, Osborne & Little, Lim & Handtryck, Zoffany, Morris & Co mfl. I kolumnen till höger kan ni klicka er vidare och kika på de mest säljande tapeterna från dessa tapetleveranötrer. Välkommen även in i butiken och bläddra igenom våra kataloger. Om ni vill låna med er en katalog hem så går det självklart bra att göra detta också.

Vi har tyvärr ingen webshop i dagsläget där man kan titta på tapeterna. Istället samarbetar vi med Tapetväljaren.se. Gå in på deras hemsida för att söka efter tapeter.

För att beställa tapeter av oss besöker ni vår butik eller fyller i formuläret nedan. Det går även bra att ringa oss på 08-673 70 75 eller maila orderbcfargekonomi.se för att göra en beställning. Leverans av tapeterna sker normalt inom 2-3 arbetsdagar.

tapetgaranti

Vi erbjuder en tapetgaranti som innebär att vi lämnar 10% rabatt på tapeter som beställs hos oss. Garantin gäller om du mot förmodan hittar samma tapet (varumärke och modell) någon annanstans till ett lägre pris. I sådana fall lämnar vi ytterligare 10% än konkurrenten. Det här betyder att ni alltid köper tapeter till det lägsta möjliga priset via ABC Färgekonomi.

Vi förbehåller oss rätten att neka det här ifall vi anser att prisbilden inte stämmer, eller om andra relevanta faktorer spelar in. Konkurrenten måste vara ett svensk registrerat företag med F-skatt. Produkten måste vara av samma kvalitet. Totalpriset är priset vi utgår ifrån. Om ni är osäker kan ni kontakta oss innan köp!

  • Ange vilken tapet du vill beställa samt hur många rullar du vill ha alternativt om du vill att vi skall hjälpa dig med beräkningen av antalet rullar som behövs.
  • Ange namnet på tapeten samt artikelnummer om du har tillgång till detta.

  • Om du behöver hjälp med att beräkna antalet rullar så meddela oss så tar vi kontakt med dig.

Tapeterna som vi säljer mest av

Boråstapeter - erbjuder klassiska men ändå moderna tapeterer för att ge möjlighet att skapa inspirerande inredningar. Företaget är Sveriges äldsta och mest sålda tapetvarumärke. Utvecklingen av Bårostapeterna sker genom en tidlös och klassisk anpassning för att möte efterfrågan avseende design, färg och form på marknaden.
InTrade - har som mål att erbjuda de fräckaste tapeterna i världen för att sedan presentera dem för den designmedvetna och kräsna svenska marknaden. Intrade har funnits 25 år i branchen men har ingen egen tillverkning och inga egna produkter. Istället har de exceptionellt bra koll på rätt designers och producenter över hela världen. Detta resulterar i att Intrade presenterar ett antal skräddarsydda kollektioner vilka görs tillgängliga för färg- och tapetfackhandeln
Midbec - handplockar produkter med fingertoppskänsla genom sitt genuina intresse för färg och form. De kombinerar de djärva och nya då inredning är en smaksam. Midbec tillhandahåller ett stort urval av tapeter inom olika trender och stilar. "Aktuella tapeter för alla helt enkelt".
Wallfashion - lagerhåller tapeter från ett stort antal kollektioner från de ledande tapettillverkarna; såsom Eco-Boråstapeter, Duro, Mimou, Decor Maison,  Paintpart, Swedish Wallpaper Company, Rasch, Malmö tapetagentur, Marburg, LAVMI m fl.  Wallfashion har över 30 års tapeterfarenhet.

Övriga tapetleverantörer