LADY Interior Finish 40

Rea:
234 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
LADY Interior Finish är en snickerifärg som passar extra bra på stora invändiga ytor som till exempel träpanel i tak och på vägg. LADY Interior Finish är en modern och vattenburen snickerifärg som torkar snabbt. Den korta torktiden gör det möjligt att måla två strykningar på en och samma dag.

På samma sätt som vi upplever att kulörer kan lyfta varandra, kan kombinationen av olika glansgrader lyfta en inomhusmiljö till nya höjder. Motsättningar dras till varandra och magi skapas när matta och blanka ytor står för stilfulla kontraster i hemmet. Kulörupplevelsen kan variera med ljusförhållanden, glans, struktur och underlag. Lek gärna med olika glansgrader och ljussättningar! 

Ju blankare en färg är, desto mer ljus reflekteras och ger både blänk och skuggeffekter. Av den anledningen väljer många att använda blanka färger till lister och fönster eftersom den blanka, släta ytan framhäver detaljer i rummet. 

De matta färgerna å andra sidan reflekterar inte ljus och ger därför inget blänk från lampor eller dagsljus. Matta färger används ofta i tak eftersom de döljer ojämnheter och ger en mjuk och behaglig yta. Genom att även måla väggar i ett rum med matta färger får du en lugn och behaglig känsla i rummet. Även interiörlasyrer och panellacker ger matta, naturliga ytor som hjälper till att skapa den stämning du vill ha.